1 лют. 2008 р.

Основна ціль


Знаєте, тут ж можна ставити питання! :) А так як цей блог читають мої друзі і знайомі (доречі приємно було що звістка про мій блог розлетілася дуже швидко), то вони ж можуть дати відповідь!
Ок, ловіть питання :)
Яка основна ціль?
Тобто те що направляє в житті. Я вже для себе рішив що відчуття щастя - це і те на що треба орієнтуватися. Якщо ти відчуваєш себе щасливим - значить йдеш в правильному напрямку. Якщо ні - значить прислухайся що ж тобі не подобається і поміняй це.
Все б класно, але інколи все ніби й добре. Але це аж занадто добре. Живем ніби в матриці. Тобто ти наперед знаєш який в тебе буде далі проект, знаєш коли тобі піднімуть зп (і на скільки), знаєш що тебе далі чекає дружина, діти, квартира і машина. І тут закономірно постає питання "а що ж далі?".
Тут пропадає відчуття незадоволення, тому нема від чого відштовхуватися.
Логічно що тоді треба йти не від чогось, а до чогось. І до чого ж тоді йти?!

6 коментарів:

Yaroslav K. сказав...

There is no spoon, Yura! :)

Unknown сказав...

питання філософське. кожен має свою точку до якої варто йти. і коли ти до неї доходиш, то розуміє що це тільки початок, а далі появляються нвоі плани, проекти.... завжди всього багато, завжди хочеться побачити і відчути щось нове, реалізувати себе і т. д. в ожного своя ніша .....життя просте.....і радісно-цікаве...

Roman LuVR сказав...

недавно якраз дискутували на іншому веб ресурсі про щастя... і дійшли висновки, що якщо пробувати загнати визначення "щастя" в рамки, то його суть втрачається, і людина почуває себе нещасливою. і для того з нами трапляються всілякі мєлкі гадості, аби потім їх перебороти і знову відчувати себе щасливим. надлишку щастя не буває, і не потрібно вигадувати собі запитання "а що далі?" якщо почуваєшся щасливим. просто будь, ділися, і получай взамін (додай до свого розуміння щастя правило не питати що це таке :) )

AMA сказав...

стосовно питання "що далі?" - а не заморочуйся на такі теми ;). Спершу потрібно досягти того, що стоїть на меті, от тої самої квартири, чи машини, чи то повноцінної смі’ї з діточками ;), а потім по ходу виникають інші цілі, до яких ідеш.
Основне тут - не дозволити собі хандрити!!! Тобто ще плюс одне правило - відганяти хандру подалі, як тільки дає про себе знати :) і тоді то щастЯ тебе не покине ;).

Yuriy P сказав...

Оснавна ціль - не виклакити гнів Чак Норріса. Бо інакше всі твої цілі припинять існування одним ударом з розвороту.

P.S. Чак Норріс і є творцем матриці, він запрограмував її одним ударом з розвороту по компютеру...

Unknown сказав...

Щоб я не мучився цим питанням мені прислали лінк http://romanbaluk.multiply.com/journal/item/9

- реально рве від цієї статті.
П.С.: Все, тему закрито, про щастя я більше не думаю :)