15 лют. 2008 р.

Puzzle

puzzleУра! Це сталося! Ми (в більшій мірі Наталя) нарешті закінчили складати пазл! Їй святий Миколай приніс пазл. Ну він трошки не розрахував і приніс пазл з 2000 кусочків. І коли Миколай купляв подарок, то ще тоді продавець відмовляв від цього. "Я складав пазл на 1000 штук цілий місяць і потім закинув" - сказав він. Але Миколай рішив що ми сильні і справимося :)
І ось, починаючи від Миколая і аж до сьогодні ми складали той пазл!
Доречі, деякі люди питають нас "що ви робите вечорами, якщо у вас телевізора немає?". Відповідь "розмовляємо" вони сприймали як знущання над ними. Люди, ви праві, ми не розмовляємо, ми пазли складаємо :)
Дивіться яке чудо у нас вийшло!!!
П.С.: Не раз було так тяжко складати, що ми думали що потрібного елементу просто не існує, що спакували наші пазли погано і ми чогось просто недорахуємося... Пакували пазли дійсно погано, але в нашу користь :) В нас лишився один запасний елемент (див. зліва внизу)

2 коментарі:

Roman LuVR сказав...

КРАСОТІЩА! мабуть з небом намучилися (воно моментами геть чисто одного кольору)?

а за той пазлик... комусь іншому повезло менше, і його / їх побоювання на рахунок невистачаючого пазлика будуть небезпідставними :) звідси робимо висновок, що ви ще й везучі!!! :)

до речі, ми від тіму С. К. на Д. Н. подарували пазл на 3000 штук- карту світу, це мабуть до наступного Д. Н. С. К. вистачить :) насолоджуйся шифровками :)

AMA сказав...

Ну Ви просто молодці!!! Чесне слово :).
А знаєш, у нас теж немає телевізора і ми теж просто розмовляємо вечорами, або читаємо книжки, або слухаємо музичку :). І якщо чесно, то бажання придбати телевізор зараз абсолютно не виникає. Так добре просто відпочивати ввечері, після робочого телевізора в який цілий день дивишся :).
Ще раз скажу за пазли - РІСПЕКТ!!!